2006. tavaszi események

2006.01.29.  Olaszország, Milánó

"Boda András - Boda cpt.
Nyulasi Zsolt -Öcaline
Nyulasiné Lakos Angéla - Lakosangi
Takácsné Lőwinger Klára - Klari
Dr. Pinczés Sándor - drps
Tarjánné Theisz Éva ? tade
Lakos Zsanett ? Zsani
Mátrai Andrea ? Rubynt

Üdv és tisztelet... e-mailt váltottam Martin Reppel, aki az olasz verseny hivatalos megfigyelője (lett volna): a hivatalos véleményhez most szedi össze az információkat, ezért a saját véleményét nem mondta el, annyit viszont mondott, hogy holtbiztos abban, hogy egyetlen holland se megy Olaszországba (alighanem életében sem). Ezért úgy gondolom, számunkra sincs semmiféle értelme elmenni. Ez van, a fejleményekről majd beszámolok. Üdv: Bk"

 

2006.03.04-05. Ausztria, Feldkirchen

Utolsó simítások, és START!

Indul a Magyar Mahjong Szövetség újabb nagy vállalkozása. Négy kocsi konvojban ? leszek az utolsó, a sereghajtó, szerintem az lenne a helyes, ha B. cpt. vezetné a konvojt.
Szombat: verseny,
Vasárnap: verseny.
Nem kis megterhelés.

drps

Üdv... Mindenki nevében mindenkinek köszönöm ezt a három oldalt... Frankón mondom, torokszorító volt olvasni, hogy ennyien és így szurkoltak-szurkoltatok nekünk... Köszönjük - ez is az egész része. Az eredményeket már láthattátok, hozzáfűzném, hogy könnyen lehet, más lett volna, ha pénteken már ott tudunk lenni, de nem szeretnék magyar focista lenni, plusz magyarázkodnunk sincs miért. Nagyon nehéz mezőnyben pirítottunk, egészen kiválóan. Ki fogjuk számolgatni, hol álltunk volna egy esetleges csapatversenyben - meglátjuk. A hangulat fantasztikusan jó volt, Vivi igazi és valóságos sztár lett, és mivel az első körben neki lett a legmagasabb abszolút pontszáma, kapott egy különdíjat, egy fantasztikus fa almát (e sorok szerény írója az 5. körben érte el ugyanezt, így két almával térhettünk haza - ez sem mellékes tán), nagyon sokan dicsérték a játékát (egyebek mellett Martin Rep is félrehívott), ja, és még annyit, hogy a negyedik körben lazán leverte a későbbi abszolút győztes Gerard Striket... Még egy mondat: szerintem minden idők legfiatalabb nemzetközi játékosával rendelkezünk... Smile Hajrá... És azt is hozzáfűzöm, hogy szegényt épp én fosztottam meg további pontoktól, mert amikor együtt játszottunk az 5. menetben, kettőt ő dobott be nekem... Smile Bk (new)

 

 

2006.03.15. Talpra Mahjong

Gratulálunk!

Imre Miklós (timiki) Tök jó

 

You have no rights to post comments

Október
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Belépés - regisztráció